Actualitzant Mantis Bug Tracker 2.9 a la versió 2.22.0

Actualitzant Mantis Bug Tracker 2.9 a la versió 2.22.0

A la feina fem servir el Mantis Bug Tracker des de fa anys. Aquest article explica com actualtizar de la versió que tenim actualment (la 2.9) a la última estable 2.22.0

La pàgina oficial de Mantis Bug Tracker és https://www.mantisbt.org. Anirem a la pàgina de descàrregues i descarregarem la última versió estable MantisBT 2.22.0

Primer punt: fes-te una còpia de seguretat, per l'amor de Déu. És important, molt important, fer primer una còpia de seguretat de totes les teues dades. Una vegada tingues aquest punt clar, ja pots començar.

Començarem l'actualització anant a http://EL_NOU_MANTIS/admin/install.php i ací haurem de donar-li les dades de:

- Servidor on està la base de dades
- Nom de la base de dades que vols actualitzar
- Nom d'usuari de la base de dades
- Nom d'usuari de l'administrador

Actualitzant Mantis Bug Tracker 2.9 a la versió 2.22.0

En aquesta imatge veuràs si el teu servidor i la configuració compleix amb tots els requeriments tècnics per a instal·lar Mantis Bug Tracker. En el meu cas com ja tinc un Mantis Bug Tracker anterior, ja tinc configurats els principals requeriments d'una instal·lació normal.

Segurament a la part de baix es mostrarà un missatge de que no pot escriure al directori /config del teu Mantis Bug Tracker, aleshores cal que li dones tots els permissos en aquest punt de l'actualització:

# chmod -R 777 /config

I aleshores ara ja podràs finalitzar el procès d'actualització de totes les taules del MantisBT, tal i com pots veure a la següent captura de pantalla:
Actualitzant Mantis Bug Tracker 2.9 a la versió 2.22.0

I en principi ja ho tens instal·lat completament. Ara pots fer les comprovacions d'accedir amb el teu usuari i contrasenya, ja que el procès d'actualtizació no canvia les dades de la taula d'usuaris.

Una cosa que m'agrada d'aquesta nova versió és l'apartat de les estadístiques i analítiques dels tickets. Ací Mantis Bug Tracker ha tingut una bona millora:
Actualitzant Mantis Bug Tracker 2.9 a la versió 2.22.0

Més info:
- Requeriments
- Canvis i novetats
- Guia d'actualtizació
- Actualitzant Mantis Bug Tracker 1.5 a la versió 2.9

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES