Deshabilitant el bloqueig temporal de contrasenya errònia a Drupal

 Deshabilitant el bloqueig temporal de contrasenya errònia a Drupal

De vegades a Drupal, en producció o en desenvolupament, fem proves amb el compte d'usuari o ens equivoquem amb la contrasenya. Aquest article explica com saltar-nos el bloqueig temporal.

A Drupal, si t'equivoques a l'escriure la contrasenya més de 5 vegades, apareix el bloqueig temporal que fa que durant unes hores no pots accedir a la web, desconec exactament el temps d'espera però no són uns minuts, per tant et pot arruïnar una jornada de treball ja que no podràs accedir a la web.

La pantalla del bloqueig temporal a Drupal és aquesta:

pantalla que es mostra després de 5 intents amb una contrasenya errònia

Doncs bé, si no volem esperar i esperar, podem desbloquejar-ho anant a la base de dades del nostre Drupal i esborrar l'entrada nostra en la taula flood, o bé si és un projecte en desenvolupament i sempre som nosaltres els que estem accedint amb un o diferents comptes, podem esborrar totes les taules.

La taula flood mostrarà com a mínim cinc files amb l'intent d'accès bloquejat per haver escrit una contrasenya errònia més de 5 vegades i ho veurem així:

taula flood amb els intents d'accès a la web

Doncs bé, esborrarem eixes entrades en la taula així:

MariaDB [alfa_db]> delete from flood WHERE fid like '%1%';

I ja podrem tornar a accedir a la web, havent-nos saltat el bloqueig temporal, anant de manera normal a http://xxxxx/user i ja està.

Doncs bé això és tot, espere que trobes útil aquest article i que et motive a compartir els teus trucs, els teus coneixements i els teus experiments amb el Programari Lliure. Pensa-ho, va, que la Comunitat del Programari Lliure va creixent gràcies a la documentació, el disseny, la formació o la programació, sigues part de la Comunitat :-)

La cultura i la lliure circulació de les idees és l'arma més efectiva contra les dictadures del pensament i contra la ignorància.

Utilitats

NAVEGACIÓ SENSE RATOLÍ

- Tab següent enllaç.
- Shift+Tab anterior enllaç.
- Enter activa l'enllaç.
- Alt+esquerra anar arrere.

CONTRAST DE COLORS

Accessibilitat - Color Negre
Accessibilitat - Color Groc
Accessibilitat - Color Verd

Accessibilitat - Color Blau
Accessibilitat - Color Crema
Accessibilitat - Color Blanc

 

PORTADES ALTERNATIVES